pondělí 9. října 2017

2in1

Cokoliv 2in1 nemusim, ale pro tentokrát jsem udělala výjimku!
O "štendru", který unese i tři zimní kabáty a bude u toho vypadat hezky jsem snila už dlouho.
Nejradši bych měla štendr v každé místnosti, v pracovně na výrobky, v ložnici na oblečení, v pokojíčku na parádu, v autě na cesty. Štendr je prostě dobrá věc, a když má přidanou hodnotu, že se v podobě jednoduchého kouzla  promění ve stan, stává se neodolatelným.
Původně jsem prahla po snadno sestavitelné konstrukci bez šroubů, což se ukázalo jako nereálné. Stojan byl příliš vratký a při sebemenší manipulaci se nebezpečně a nepříjemně kýval. Nakonec jsme se několika šroubům nevyhnuli, ale dírky jsou (jako u domečků) předvrtané, šrouby přibaleny a stojan se jimi zpevnil - jsem celkem věchýtek a bez problémů si s nimi poradím!
Jako mávnutím kouzelného proutku (a odšroubováním těch osmi šroubů:)) vykouzlíte navlečením celty ze štendru stan a ze stanu zase štendr. A když vás přestane bavit obojí, složíte celý stojan na šest klacků a tyč, které někde snadno uschováte nebo s nimi v případě nouze zatopíte:-).
K vystlání se perfektně hodí plonková matrace z dětské postýlky o rozměrech 60x120cm.
Celta je ušitá z lehoučké, nebělené 100% bavlny.
I když je celá multifunkční konstrukce vysoká 165cm a dlouhá 150cm, působí díky dřevěným hranolům 4x6cm a vzdušné látce lehce.
Mé představy jsou naplněny, teď aby se naplnily i ty vaše...










































 Lucky photo


4 komentáře:

  1. Trošku dražší palivo ;-D, ale jinak stojan + stan = bomba! ;-)...
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jen pro případ fakt velké nouze:), jinak tím básník chtěl neobratně říci, že je ten stanostojan nejen krásnej, ale i recy!!!

      Vymazat
  2. Jedním slovem NÁDHERA!!! Hezké podzimní dny přeju...

    OdpovědětVymazat