čtvrtek 20. října 2016

NA UMAKART

Nikdy jsem žádnýho idola neměla, nikdy jsem nikoho nijak extra nežrala, vždycky jsem byla poměrně soudná.
Přišlo to až teď! Asi s věkem, blogem, jiným záběrem, čerstvým vzduchem... Prostě jsem našla pár obličejů, který bych si nad tu postel klidně i vylepila. A to si myslim, že mě soudnost doposud neopustila:).
Jsou to ženský, který ještě nezapomněly, jaké je to být dítětem. Rozhodli se nenudit, růst, krást dennodenně minuty svého spánku, kloubit neslučitelné, balancovat na hraně svých možností a věnovat se tomu, co je vedle jejich nejbližších baví, živí, třebaže se nacházejí v období, kdy by veškerou náplní jejich dne mělo být plnění domácích povinností. Ony zvládají obojí a zdá se, že hravě:). Zas taková hračka to asi nebude, ale určitá závidění lehkost tam je a pokaždé, když si myslíte, že teď už teda nemůžou ničím překvapit - vždycky se ještě něčím dech vyrážejícím vytasí. Dalším těhotenstvím, koupí domu, novým produktem, tajnou svatbou, dalekou cestou... Jak to ty ženský dělají???
Marně se snažím za nimi pokulhávat, ale ta lehkost mi prostě chybí. Často přiznávám, že toho mám plný kecky, u nich jsou však veškeré stížnosti vzácností.
Seznamte se aspoň se třemi, i když je asi všichni znáte:).

V poslední době mi vyráží dech  Martina a MMMoje. Koho napadlo, že s druhým dítětem její produktivita zvolní, mylil se stejně jako já. Jede jako neřízená střela. Její e-shop překypuje samými skvosty a vřele doporučuju taky její instagram.
Madame Coqutte určitě všichni znáte. Z té jsem úplně paf. Jak to ta ženská všechno stíhá? Úplně z ní šílim - vždyť to ani neni možný. Pro každého má den 24 hodin?! Já z ní jednou ten recept vyloudim:).
A v neposlední řadě je to Vendula a její značka Be Birdie. Ta snad nikdy nespí - kdy jindy by šila všechny ty krásný dětský věci.
Mitnikovou už ani nezmiňuju - z té má depresi snad celý národ:-).

Kdyby vám to nestačilo, koukněte do pravého sloupce blogu Mnou oblíbené, tam najdete spoustu dalších inspirativních lidí, kteří by si zasloužili být na první stránce časopisu Sedmička a viset na umakartových dveřích všech dětských pokojíčků, protože ať už dělají cokoliv - dělají to rádi a je to na tom vidět. 







Foto: https://cz.pinterest.com/pin/378232068689616724/

19 komentářů:

  1. :) :) :) :)

    Také mám podobný seznam ... mám tam však ještě jednu krásku ... TEBE!!! 😘

    OdpovědětVymazat
  2. Bejt tebou, tak to trochu proškrtám:)!

    OdpovědětVymazat
  3. First of all YOU CAN DO IT! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pod to se podepisuju. A jeste dodavam, ze te k nim pripisuji. Libi se mi lehkost tveho psani. Tvuj clanek si rozkliknu vzdycky jako prvni 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Působí to lehce? A já se tu u toho tak potim:))).

      Vymazat
  5. Přesně, já a celý národ máme depresi z Mitnik. A to jako fakt! Peťula

    OdpovědětVymazat
  6. A ty co, ty jsi jako vosk? :-))) Jsi vzor všech kreativně pracujících matek a myslím, že nejen těch. Kolikrát si já říkám, kde ta Lucie bere energii? By ses do toho seznamu měla šupem taky zařadit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem v seznamu kulhavejch matek:))), ale dík - Baru♥!

      Vymazat
  7. Hele, holka, já žeru Tebe! Protože Tvůj přístup a upřímnost a pohled na všechno okolo je mi nejbližší...
    Pošli mi podepsanou fotku, prosím, s věnováním "Milé Kláře", jo? ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holka, neblázni, dyť ještě zpychnu!
      PS: Už běžim pro lihovou fixu:).

      Vymazat
  8. Já bych taky jednu podepsanou fotku prosila! Na nic si nehraješ a to je nej, věř mi ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrála bych si ráda, ale nějak to nestíhám - věř mi:). I love jů....

      Vymazat
  9. Tobě lehkost chybí? Vždyť seš top ;). Jsem jako poctěna že jsem v tvém seznamu :)
    pa
    M.

    OdpovědětVymazat
  10. Luci, "Mnou (resp.tebou) oblíbené" podepisuju všema deseti. Já právě tu vlastní-cizí reklamu typu Lucky-domečky, Myyny-obrázky a trička, Rosy-kabelky, prostě vše, co vy - holky nejšikovnější - děláte, MILUJU! A červenám se, že v tak prestižním seznamu jsem též zařazena. Pocta! Maucta:-)

    OdpovědětVymazat