čtvrtek 17. července 2014

?

Tak jsem tak přemýšlela.
Jo i to někdy dělám:-). Tak jsem tak přemýšlela nad tou mojí 100vkou....
Někdo si klepe na čelo, někdo to bere za ztrátu času a většina se ptá proč?
Proč bloguju??? Já ani nevim. V prosinci se nám narodila Šušinka a (asi že byla nedonošená) hned jak se protáhla - jedla a jedla a jedla. A já se rozhodla jí neomazovat, a tak jsem kojila a kojila a kojila...Někdy od kojení do kojení:-). Byla to boží doba. Celá rodina na velké sedačce, Bohyně si hrála s Kinder hračkama z vajíček (nevim proč kupujeme jiné/drahé hračky), Dan sledoval jakejkoliv sport (i přespolní běh) a já kojila a druhou rukou ťukala do počítače. Dokonce jsem si protáhla prodlužovačku skrz gauč a vyvedla hnedka vedle kojícího polštáře - takové mé malé DIY:-)..
No a proťukala jsem se až sem. Už moc nekojim, ale bloguju dál. Zazdila jsem veškeré seriály (Chalupáře a Vinetoua už jsem opravdu viděla) a zvyšuju si blogováním kvalifikaci - tak já to vzletně nazývám. Bloguju hlavně v noci, ušetřím za psychologa a donutim se zpracovat ty stohy fotek, které každý den namrskám. Jsem taková spokojenější, mám trochu nadhled na mateřstvím a všechno mi přijde smysluplnější a prozaičtější. Musím říct, že jsem se tu celkem našla. Jo a ještě se procvičím v pravopise, který mi nikdy moc nešel. 
Tak proto!!!

PS: Bohyně s Danem občas žárlí. Ale aspoň jednou denňe potřebuju metr čtvereční volného prostoru, aniž by se na mě někdo lepil, něco chtěl a potřeboval (můj taneční prostor). Metr čtvereční a počítač, děkuju za pochopení, mám Vás ráda:-).


A proč blogujete vy??? 





 
Myšky moje:-).






























 Foto: Lucky



4 komentáře:

  1. Taky o tom přemýšlím a líp bych to nenapsala. Líbí se mi tu, bavím se, často si říkám, že to mám taky tak, jen nekomentuju, protože si připadám málo vtipná.... A do Červené Řečice to máme kousek, tak mám chuť se přijet kouknout :-). Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu tě vyhlížet!Ta do společnosti vyvezná a rozjařená holka s nealkem v ruce budu já. A děkuju za koment, sem se nádou pobavila:-)...

      Vymazat
  2. Tři roky zpátky mě k blogu vedly podobné důvody ... deník si nepíšu, tak aspoň takhle jsem zaznamenala krátkou etapu života. No ale teď co jsem v práci :-( ani ťuk. Fotky marně čekají ve foťáku, na stroj se snáší prach a já si nepamatuju, jak jsme trávili poslední prázdniny ( vlastně ani co bylo včera k večeři :-)). Měla bych to ještě přehodnotit a možná znovuobnovit tu naši "kroniku" .
    Lucko, tobě to blogování jde skvěle... tak jen houšť do další stovky.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky moc za podporu a až znovuobnovíš tu Vaší kroniku - písni odkaz:-)....

    OdpovědětVymazat