pondělí 11. dubna 2016

KUS

Naše Šušu je kus! Kus holky. No prostě je jí kus!
Je to holka krev a mlíko, ale myslím, že z toho vyroste. Byla jsem stejná a nokonec mi zůstala jen ta lejtka. Ta lejtka, kvůli kterym si každou zimu nekoupim kozačky. 
Docela si ty její faldíky užívám, u Bohyně jsem to nezažila, ta byla, je a asi vždycky bude žížala. Šušu je oproti ní pucek. Největší radost jí udělá igeliťák a v něm deset deka puntíkatýho salámu:).  Sušenky jí nic neříkaj, přesnídávky jsou pro ni svačinka mezi svačinkou, miluje těstoviny, polívky, vařenou zeleninu (lilek, cuketu, ledovej salát), hranolky:), rýži s omáčkou, brambory... Nejradši by měla 5x denně teplý jídlo, nejlépe ve stejný čas, na tom samém místě, ve stejné mističce. Když má hlad, je neskutečně protivná. 
Což je často docela problém. Vracet se domu po třech hodinách na teplý jídlo prostě odmítám. Doteď jsem to řešila mističkou jídla v termoobalu, nebo polívkou v termosce, která netěsnila, a já se obden vracela z města s vytékajícím čůrkem polívky z podkočáru. Tomu je konec! Teď jsem za dámu. Nově totiž vlastním funkční, tím myslím hlavně t-ě-s-n-í-c-í, termosku na jídlo Skip Hop (od stejné značky jsem měla i tašku na kočár:)). Pravda, mohla bejt trochu větší, těch 325ml jsem si nějak neuměla představit, ale spotřeba naší Šušu asi neni zrovna standard. Na sváču to ale úplně stačí a naštěstí nevyteče, ani když se převrhne v mé oblíbené kabelce Rosi Mitnik. Jen doporučuju neplnit ji vrchovatě, to se pak pod tlakem víko přicucne tak, že musíte volat manžela z práce, protože vaše dítě řve hladem a vy jste poslední zbytek polívky uvěznili v téhle nedobytné skříňce, ale když ji pak jak ze zavařovačky vydolujete - bude zaručeně ještě horká:-)
Pro mě je to hotovej poklad. Je mi líto, že jsem ji neobjevila už dřív - na příkrmy jak dělaná!
Třeba se někomu bude můj tip hodit, já objednávala na www.prodeti.cz.

 






 
















Foto: Lucky


10 komentářů:

  1. Myslim, ze je to nadherny kousek - i Susu, i hrnecek:-). M.

    OdpovědětVymazat
  2. Je úžasná....:) a puntíkatej salám, to mě rozesmálo. Moje holky to říkají do teď a to jim je 21:)

    OdpovědětVymazat
  3. To poznam- hladne dieta-protivne dieta. Mam dve. Uz velke(relativne) a stale sa to s nimi taha:).

    OdpovědětVymazat
  4. Tu termosku chci i ja a to je mi uz neco pres 30 :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten apetit Tvojí Šušu vám holky závidím, tohle se mi stát nemůže, Víťa žije z prány asi. I když teď školkou se to malinko zlepšilo, ovšem při výšce 115,5cm nemá ještě 18 kg. Po mě to teda rozhodně nemá :-)))A termoska vypadá skvěle, ta by se mohla na cesty hodit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šušu má patnáct:). Po mě to taky nemá:-D. Já jsem prd jedlík.

      Vymazat