pondělí 19. prosince 2016

PADLA

Odeslala jsem poslední letošní zakázku, 
a i když to bylo drama, protože mě Dan po cestě do Nového Města na Moravě vyhodil na poště s Šušu a dvěma třicetikilogramovými balíky, které mi pošta odmítla poslat, protože na Slovensko je váhový limit jen 20kg, nakonec všechno dobře dopadlo. 
Poté, co jsem se před přepážkou málem zhroutila, jakože vůbec nevim, jak ty balíky odvláčim pěšky zase domů, mi pošta zajistila odvoz (pro balíky:)), já je na chodbě přebalila na tři, dotančila s nimi zpátky na poštu a konečně se jich zdárně zbavila. Při nošení balíků z auta jsem si vyhlídla svetr za výlohou obchodu, kterej jsem si hned pak po cestě z pošty za odměnu koupila, vyzvedla natlučenou Bohyni z bruslení, vybrala stromek, zatopila v krbu, vypila půlku Baileys a vyplodila PéeFka.   
Cítila jsem se jak Herodes!!!
Pravda, jen do té doby, než jsem zjistila, že jsem nechala svítit světla u auta a vybila baterku, ale ten pocit, že konečně padla a nepadla jsem z toho všeho já, si budu pamatovat!

PS: Hlavně, že ta Koukalová vyhrála:)

A teď už jen pohoda, klid a rum...



























Lucky photo

10 komentářů:

  1. Clove kolikrat zasne, co vsechno se da zvladnout. Tleskam, byl to opravdu vykon. Rekla bych, ze dost podobny tomu Koukalove, jen mozna nemel tolik divaku;-). M.

    OdpovědětVymazat
  2. Proč jako herodes?:) jako žes vyvraždila děťátka nebo Jana křtitele nebo Ježíše? :) :) přeju krásné padla! Ja se trochu bojim toho klidu. Nebude to nuda?:) a nebudem moc pít?

    OdpovědětVymazat
  3. Na tolik otazníků nemám čas - jdu se nudit a pít:))). Mějte se vánočně...

    OdpovědětVymazat
  4. Tak veselé u vás budou ... o tom žádná:-D

    OdpovědětVymazat