středa 29. března 2017

POMÁHAT A CHRÁNIT

Ze všech sil 
se snažím vymítit drogovej gang z pod našich oken, trochu jsem si myslela, že mi pomůže městská a státní policie, prej o tom ví, ale mají málo lidí. 
Až tam toho dealera zase uvidim, mám jim zavolat - a já bláhová doufala, že když to nahlásim příslušným orgánům, už ho tam neuvidim.
Twl, kam to dospělo, za mého mládí byl jedinej střet s drogovou problematikou knížka My děti ze stanice ZOO. Teď, když se moje dcera dcera rozhodne si zaexperimentovat, ví přesně, kdy a kam si pro to dojít, anebo si šlehne rovnou s partičkou, kterou téměř překračuje na schodech při cestě ze školy.
No nic, asi si budu muset utřít slzy, koupit maskovanou stříšku na Bugaboočko a začít pomáhat chránit.

Za bydlení v centru jsem ochotná zaplatit jen daň špatného parkování!




























Photo: https://cz.pinterest.com/pin/378232068690022835/ 

11 komentářů:

  1. Draha Luci, uplne s vami soucitim! Sice bydlim na vesnici, mam 6ti leteho syna a bojim se toho sameho co vy, drog! Moje sestrenice bydli v panelaku a nad nima v byte se vari pervitin! Uz nekolikrat volala na Polocii, a vite jak to dopadlo? Tedma ona problem s policii.Takove organy nas chrani....Preju vam a nam vsem at ty hajzly zavrou a nepustej ven..Drzim palce.Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to je taková bezmoc... Vždyť to neni normální, že se to děje takhle veřejně!?

      Vymazat
    2. Neni to normalni, je to strasny, hnusny, odporny!!! A my jako matky musime doufat, ze nasich deti se to tykat nebude.

      Vymazat
  2. Luci, i u nás v malém Švihově máme takovou partičku:-( a navíc s nimi sousedíme zahradou, takže jsme měli třeba nevyžádanou návštěvu ne zrovna milého vlčáka s pitbulem... Zatím to bereme s takovým tragikomickym humorem, ale chápu, že s dětmi to člověk prožívá víc. Každopádně u vašich holek bych byla v klidu - ty mají dobrý základy a vždy budou vědět, co je dobrý a co je špatný;-) Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý základ je základ:), ale takovekch feťáků s dobrým základem už bylo! Máváme do Švihova, přejeme klid na dvorečku a pomalu rozestýláme postýlky. Už jedete???

      Vymazat
    2. Lucko, předběžně nám to vychází na poslední víkend v dubnu. Ale chtěla by jet i naše babi, tak by to bylo bez noclehu ... Pisnu ještě SMS nebo mailem - měla bych totiž na tebe jednu prosbu;-)

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. počkat počkat, co se to tady řeší? já chci taky jet!! počkejte na mě! jsem zpátky coby dup :) a pak vám povypravim jak to s drogama dělá tady místnackej filipinskej president..;)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypravte třeba rovnou autobus, hlavně doražte:)!!!

    OdpovědětVymazat
  7. pamatuju, jak jsem chodila v Praze po Karláku (bydlívali jsme kousek) s dcerou v golfáčích a potkávala dealery... jednou si všimnu, jak kouká s úsměvem na to moje batole, a blesklo mi hlavou "kouká na ni jak budoucí zákaznici"... tfujtajbl.

    OdpovědětVymazat