středa 8. března 2017

SEAFOOD

To musíte zkusit!!! 
Je to tak strašně blbý:), až je to skvělý. 
Přišel s tím Dan z jedné ze svých sobotních otcovských vycházek, které končí na předzahrádce u Reinerů, kde se každou sobotu shlukují otcové vyhnaní s kočárky.
Dovedu si představit lepší program, ale dokud se holky budou vracet tak štastné jako doposud a Dan bude nosit recepty, které bude následně realizovat, nechám si kritiku v šuplíku.
Přípravy teda jako by se chystal na čtyřchodové menu, asi hodinový nákup, chňapka v sektoru A1, zástěra na hrudi, vařečka v pozoru, holky taky, já nasraná v obejváku (nesnesu, když se Dan motá v kuchyni a nazývá omáčkou ohřatej kečup s cibulí), ale recept na vtipný, rychlý dětský jídlo - geniální! Neříkám, že extra zdravý. Láďa Hruška by měl radost!
Jsou to vlastně jenom párky propíchané špagetami. Holky napichovaly joko dívé. Při vaření to teda trochu popraskalo, to v receptu neříkali, ale my se tvářily, jako když degustujeme pravé mořské plody, a chválily a velebily a těšily se, co vtipného nám tatínek zase příště uvaří.


























Ilustrace: Bohyně

8 komentářů:

  1. :-)))) Moc jsem se pobavila, z vašeho popisu jsem cítila tu atmosféru,to naštvání i to jak byl tatínek "king",ale i to rodinné štěstí. Ráda čtu váš blog,vaše zkratka je mi blízká, těším se na další. Zdena

    OdpovědětVymazat
  2. to je přece podle kuchařky bjukitchen!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Bohyně by ti to tu měla ilustrovat pravidelně, je to dost dobrý! Hlavně ta naštvaná trouba. :))))

    OdpovědětVymazat
  4. u nás byl u dětí tatínek jako kuchař velmi oblíben. umí jen špagety s kečupem a palačinky :D

    OdpovědětVymazat