úterý 9. ledna 2018

NAPŮL

Tak jsem si jen tak ze zvědavosti pročetla svůj seznam předsevzetí z minulého roku a zjistila, že jsem jich splnila sotva půlku, a letos si raději žádná předsevzetí nedala.
Úplně bohatě bude stačit, když dotáhnu ta zbývající předsevzetí z minulého roku, která jsem z různých důvodů prostě nestihla.
Ale zase jsem stihla spoustu jiných věcí, které nebyly úplně v plánu, přesto jsem je přijala.
Nebudu moc rekapitulovat, ten rok stál poměrně za hovno, přesto byl krásnej (mně se ty dvě věci nevylučujou:)).
Kdyby ten další byl blbej jen tak jako tenhle, bylo by to fajn! 




























 Lucky photo

5 komentářů:

  1. Luci, úžasná fotka vystihující naprosto vše! ♥ A souhlasím, tenhle rok byl hodně na hovno, ale i docela dobrý. Taky se to nevylučuje :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Andělíčku můj strážníčku.... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já Tě, Lucko, vlastně vůbec neznám... Ale mám Tě hrozně ráda! Tvá upřímnost, nezkrášlování věcí, když jednoduše občas tak úplně krásné nejsou... je mi prostě sympatická.
    Přeji hodně štěstí v novém roce!
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. U nás to bylo podobně, spoustu věcí by člověk oželel, ale zase díky tomu vylezlo i spousta krásy. Letos mám jen jednu ambici: víc spánku, jelikož od toho se odvíjí spousta dalších věcí, který ovlivňují mě i ostatní!!! Takže nám všem přeju čistou mysl i tělo, jo a i oblečení je fajn, když vydrží alespoň 5 minut čistoty a krásy, třeba jako šatky od Vás. Už se mi na ně podařilo nalákat pár milých žen s citem pro oblékání, tak doufám, že se co nevidět ozvou!! Mávám!! Šárka

    OdpovědětVymazat
  5. Tleskám předposlední větě! Tak letos bez toho hovna, přeju ;-)...
    V.

    OdpovědětVymazat