úterý 26. června 2018

NUTNOSTI

Máme pár osvědčených věcí, které dělají naše letní dny ještě hezčí.  
Díky nim jsou s naší Šušu cesty kamkoliv a čekání kdekoliv trošku snesitelnější.
Třeba i vám některý z našich tipů poslouží při čekání na pasovém oddělení, zkrátí cestu k moři, zbaví nudy na dece u vody...

U nás je základem všeho dobrá obuv. Šušu miluje boty, stejně jako vůně do záchoda, které si tajně nosí ze všech návštěv:). 
Nám vyhovují boty Plae. Jsou prodyšné, ohebné, vejdou se do nich  speciální vložky pro šmajdy a hlavně do nich nelezou kamínky!
K nim se skvěle hodí nové úpletové šaty od tety Lindy (Lindex:)) a teplou vodou smývatelný lak na dětské nehtíky (my koupily v DM, ale moc hezké mají v Nila).
Z hraček jsou momentálně našimi favority:  poník s hřebínkem za odběr krve od paní doktorky, vodní omalovánky, stíratelné karty, sliz , Albi tužka a v ní nahrané Šušinky oblíbené "lidovky".
Na dně kabelky pak nesmí chybět pár bonbónků pro případ nouze a řetízek céček na hraní čáry, protože nějaká ta čára se najde kdekoliv.

Ať už se chystáte o prázdninách kamkoliv, třeba i za barák - mějte se tam hezčeji než hezky!





























ByLuckyPHOTO

2 komentáře:

  1. Díky za typy, poslala byste odkaz na ty stíratelné karty? Ty nemáme a nedaří se mi je najít. Jinak doporučuji slupovací laky na nehty z HaM, ty mají u nás úspěch...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opraveno:) - nějak mi to tam přeskočilo, už by to mělo fungovat! Díky...

      Vymazat