pátek 8. února 2019

TAKY

Koukám na Most. Taky! Jsem ráda, že aspoň na něčem se jako národ shodnem.
Reklamuju vánoční dárky.
Zbavuju se zbytečností.
Mám raději Šípa než Krause.
Drobim Milu do počítače.
Jsem ráda, že jsem ráda.

Čekám na příliv energie... 





























ByLucky PHOTO

14 komentářů:

  1. :):):)Na Most koukám taky a je to po dlouhé době zase skvělý seriál,mám ráda drsnější humor. Šípa mám taky raději než Krause. Vánoční dárky nereklamuju,protože jsme tento zvyk s mužem před léty odbourali a já mám možnost si tak advent opravdu užívat bez zbytečného stresu z lítání po obchodech a vymýšlení,co koupit a můžu říct, že je to velká úleva. Zbytečností bych se taky potřebovala zbavit, ale zatím čekám na jaro, až otevřu okna dokořán,pustím do domu svěží jarní vzduch a začnu uklízet jednu skříň po druhé. Jsem hrozná schraňovatelka a musím na sobě v tomto směru hodně zapracovat:(
    Přeji krásné dny.
    Irena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozor - je to nakažlivé:). Manžel si po patnácti letech vyklidil skříň!!! Vyvezl jedenáct pytlů:-D

      Vymazat
    2. Dnes jsem nesměle začala s úklidem skříně,kde mám vánoční a velikonoční dekorace:)Jak vykouklo slunce,hned jsem měla víc chuti.Psychicky se připravuji na další vlnu:)
      Irena

      Vymazat
  2. ..to já zase šrotuji čokoládu, mám na ní lehkou závislost...:):)
    Irena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Si vždycky říkám, že jsou horší závoslosti:)

      Vymazat
  3. ....a já na Most tedy nekoukám, je až moc vulgární
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju ... Most! Milu. Muže.
    Mňam.

    OdpovědětVymazat
  5. Na Most se dívám,srovnávám ho s naší realitou a beru ho.Dnes si užívám i svoji již téměř dvouměsíční roli nepracujícího seniora s časopisem Venkov a styl,kde jsem objevila váš nádherný bytový prostor.Našemu domečku je zhruba 140 let a podkroví byla má srdcová záležitost.Teď to tam konečně pořádně probírám a ,,uklízím´´.Přeji hodně nápadů a pohody.

    OdpovědětVymazat
  6. Coming across your webpage has been one of my highlights this January. This is what quality content looks like. The style, language and delivery meets every ECFMG CERTIFICATION REQUIREMENTS​ ​
    I gotta make sure to bookmark this link and check out more of your content. Not everyday you come across a USMLE | ECFMG CERTIFICATE FOR SALE ​ , so this was very timely. Keep up the good work dear.

    OdpovědětVymazat