pátek 19. září 2014

Už nějaký ten pátek přemýšlím, že bych ve svém bloku měla mít sekci O MNĚ. 
Ale jak to napsat, aby to neznělo jak životopis?
Pokusim se....


Momentálně jsem máma na plnej úvazek - Matyldě(Bohyně) je 7let a Agátě(Šušu) 9m. Ty přezdívky normálně moc nepoužíváme, ale já měla potřebu je tu tak oslovovat, abych ten reálnej svět od toho blogerského trošku oddělila. Vzala jsem si svou první lásku (Dana) a všichni si společně žijeme na půdě v Písku.
Jsem hadrnice! Vystudovala jsem SSVŠ (soukromá střední výtvarná škola), obor textilní a oděvní výtvarnictví. A hadrama praštěná jsem byla odmala. Těch barbín co já oblíkla!!! Toužila jsem být modní návrhářka. Možná... -  kdybych já si nevzala Pištu Hufnágla, ale zaplať pánbůh za něj:-). A tak jsem zakotvila v rodinném obchůdku s látkama. Porodila Bohyni - zorganizovala cvičení pro děti a rodiče, porodila Šušu - zrušila cvičení pro děti a  rodinný obchod pomohla přetvořit na kamenný mimibazar Blecha. 
Mám ráda hezký věci a nemusí být nutně drahý. Úplně se tetelim, když fotim. Strašně ráda něco kutim. Miluju detaily a obdivuju kouzlo okamžiku. Nesnášim bezmoc. A vadí mi špinavý uši....

Dobrý den!










































Foto zdroj: http://www.pinterest.com/pin/378232068678584421/





 

3 komentáře:

  1. Lucko, těší mě :) ze soukromé textilky znám Janču Vaňačovou a Markét Práškovou...potkaly jste se ve zlatých devadesátých? :) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě:) taky těší! Holky si pamatuju - byla to zlátá léta...(že zdravím:-))

      Vymazat
  2. Mila Lucko, moc me tesi ... je mile aspon trosku vedet, kdo se skryva za vsemi temi radky a obrazky. Vas blog jsem objevila teprve nedavno, ale moc, moc, MOC se mi libi ;). Preji hezke podzimni dny.

    OdpovědětVymazat