středa 14. ledna 2015

KDEŽE...

Kdeže loňské časy jsou?
- Šušu jen spala, jedla a já jihla a jihla.

Teď se tu sotva potácím, protivná, unudlená, nevyspalá a za všechno můžou ty blbý zuby. Chovinkám, natřásám, konejším, dokonce i zpívám. Ve dne, v noci, ve svátek i o víkendu - pořád! Už dva měsíce v kuse.
Vyzkoušela jsem všechno: homeopatika, analgetika, tinktury, gely, čaje, kousátka (jantarovým korálkům zatím stále odolávám:-)). Vždy, když mi začne docházet trpělivost, otevřu tu malou roztomilou pusinku, a když vidím ty velký hnusný boule, zaplaví mě vlna něhy a pochopení. Šest najednou!!! Stoličky, řezáky, špičáky a to jako proč? Ochich och.... Jediné co, Šušu pobaví, je hopsající Bohyně, která plive víčka od PET lahví:-). Tomu říkám blázinec.
Mám tolik práce! - Vázne domácnost, vázne focení, vázne blog, vázne má drobná pracovní činnost, váznou vztahy. Svět se tak nějak zastavil...

Nějaká rada?


PS: A kdo vymyslel, že zoubková víla chodí, když vypadne zub? Neměla by chodit, když konečně vyleze???




Takovej si zasloužim:-)!


























Foto: http://www.pinterest.com/pin/541628292659449330/




12 komentářů:

  1. Tak tomu teda fakt rozumím! Jori měla přes Vánoce k výklubu 4 stoličky a taky pěkný - hlavně v noci;), řezáky nás teprve čekají... Ach jo!
    Tak zdar a sílu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad jim narostou "kvalitní" - když tak zkoušej:-).

      Vymazat
  2. Jediné co, Šušu pobaví, je hopsající Bohyně, která plive víčka od PET lahví,

    tečou mi slzy a slzy a slzy.

    Držím palec!!!
    Vyděržaj, pyjaniér.

    OdpovědětVymazat
  3. Božatko :/ I ty! :) Já s tímhle moc zkušeností díkybohu nemám, Klárce zuby rašily tak nějak nenápadně.. Napadá mě co třeba rozdrtit trochu hřebíčku a potřít dásně? Skvěle pomáhá při bolestech zubů, znecitliví místo za pár minut-vyzkoušeno nejen na sobě ;) Za zkoušku nic nedáš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za radu♥. Já ho včera zrovna koupila (teda tinkturu z něj) a musím říct, že super. Je to teda síla, čpí až běda:-), ale opravdu pomáhá!!!!!! Jo a už k nám putují i korálky:-):-):-).....
      PS: Zoufalá matka dělá zoufalé činy.

      Vymazat
  4. Luci,
    tak to vás tedy lituji, obě. Obě moje dcerky neměly do devátého měsíce ani jeden zoubek. Sice jsem kolem musela neustále poslouchat od ostatních maminek, jak jejich děti měly zoubky už od třetího, čtvrtého..měsíce. Ale pak vyrostly v průběhu devátého všechny najednou a naprosto bez problémů. pláče, prostě v klidu. Přeji pevné nervy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trochu závidím:-)! Děkuju za milá slova, dnes už je konečně trochu líp. Stačí si postěžovat na blogu, objednat jantarové korálky (kterým jsem se ještě minulej týden vysmívala), naložit úsměv do hřebíčku a........... - konečně!!!!!
      PS: ťuk ťuk ťuk - zaklepávám na obrazovku:-).

      Vymazat
  5. Jantarové korálky? to slyšim poprvé. jak to funguje?
    Prsten ti nechám vyrobit u nás v laborce :)
    Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejdřív slib, že se nebudeš smát - teto zubařko?!

      Vymazat
  6. Míla Lucko, jantarove korálky pomáhají! Vyzkoušeno na dvou holkách:-) a taky pomáhá nurofen a fenistil kapky.dasnicka splaskne. Poradila paní doktorka a světe div se funguje.pevne nervy! Maruska

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nurofen je v posledných týdnech náš velký kamarád, ale fenistilové kapky musíme vyzkoušet. Korálky jsou na cestě a nakonec se na ně už těšim a věřim a doufám a slibuji si a napíšu:-)...
      PS: Děkuju za dobré tipy!!!

      Vymazat