pondělí 6. dubna 2015

BYLO TO...

Bylo to fajn! 
I když letos trošku minimalistické. Pro každého má den dvacet čtyři hodin. Pro mě taky a ještě mi chybí jedna ruka, protože v ní neustále chovám Šušu, a tu druhou mám chromou, páč mě bolí rameno - jak vyvažuju:-). Bylo třeba někde ubrat?! Vybrat podstatné, zjednodušit složité, vypíchnout důležité a mávnout rukou nad malichernostma. A tak: byla vajíčka, byla nazdobená, byly dárky (od beránka), bylo co pít, bylo co jíst, bylo milo, bylo veselo.


Taky jste si to užili???































































































































































































Foto: Lucky



9 komentářů:

  1. To tričko je boží...asi budu muset něco stvořit i mému muži...a minimalismus...ten vůbec nevadí, naopak... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za podporu, já měla z toho nuceného minimalismu trochu výčitky, ale jen trochu:-). A to tričko? Momentální inspirace, která slavila nečekaný úspěch - doporučuju!

      Vymazat
  2. Velikonoce jsem letos trochu bojkotovala, o to víc jsme si užili společně na výletech. Vajíčka jsem letos poprvé nebarvila. Na co taky, když mám doma tři chlapy a beránka jsem dostala, vlastně hned dva. Užila jsem si to, pracovně i s rodinnou přesně dle svých představ. A koukám, žei vy jste se měli báječně a tak to má být.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja poprve koledniky nevitala....ale nase ctrbactidenni amalka je cerstve zbozi, takze tk vsichni vzali...to tricko je bozi...potrebujj odkaz prosiiiim pekne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkaz? www.já.cz :-). To je vlastní tvorba!
      PS: Zdravím čerstvou Amálku...

      Vymazat
  4. Hejno kuřátek je úplně jej :-)

    OdpovědětVymazat