pondělí 27. dubna 2015

TAK...

Zdánlivě se zdá, že se nic neděje, ale.... 
Dějí se velké věci!!! Největší událostí předešlých dní je, že Šušu chodí. Konečně se pustila mého ukazováčku. Předcházely tomu dva dny teplot, kanagon z nosu, náročné dny a probdělé noci (rozumějte, ještě náročnější než jindy:-)). Vážně jsem byla trpělivá a do zblbnutí jsem si opakovala, že do 18 měsíců je to fyziologický, ale zároveň už jsem se potřebovala narovnat a nechat svůj ukazováček prokrvit. Ale nakonec snědla dvojtou porci oběda, vstala a šla! Hodně si od toho slibuju, Šušu už nutně potřebovala nějaký pokrok, strašně chtěla a byla mrzutá z toho, že jí to nešlo. Tak snad teď bude chvíli spokojenější? Rozšířil se jí obzor, nabrala sebevědomí, teď ještě ty náušnice a bude z ní velká holka. 

PS: Konečně můžu kladně odpovídat na otázku: "Už chodí?"  
       A teď bude následovat jaká otázka? (Třetí neplánujeme:-).)































 https://www.pinterest.com/pin/378232068679389497/



13 komentářů:

  1. Gratulace k chození! Ty otázky mě pobavilo,jen u nás to bylo obráceně - sotva se malej narodil,tak se všichni ptali "A kdy bude třetí?" a když začal chodit,tak "On už chodí???" :D (začal v 10. měsíci)
    Tak držím palce,ať ten pokrok znamená,že bude Šušu spokojenější miminko a ať je pádů a rozražených rtů,co nejméně (vím o čem mluvím...ti Střelci... :D :D )

    OdpovědětVymazat
  2. jojo, dotazy.... bez plíny? mluví?
    chodí? čekám 4. dítě - a kolik vás jako teda ve finále bude? chce to obrnit se a myslet si své....
    tak ať jde šušu všude pravou!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju k prvnímu krůčku!!!!!!
    U nás posloucháme "Ona ještě neleze??????????" (v hlase notné zděšení, jak kdyby šlo o národní tragedii...). Neleze, koulí se, a to dost rychle, zato mluví, v noci spí, zuby většinou neobrečí ani "neoteplotí", spokojené mimi. Jen prostě NELEZE. Tragééééééédie! :-) Tak třeba budu taky brzy psát, že už chodí ;-)
    Přeju hodně šťastných kroků malé Šušu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nesplňujete tabulky? Tabulky, škatulky, pravítka, grafy - tfůůůůůj:-).

      Vymazat
  4. ...aj ja gratulujem...aj keď niektoré moje deti sa stále držia pomyselného ukazováku....:)...ale učím sa radovať zo všetkých životných pokrokov,aj z tých,ktoré vidím len ja Boh...:)...RADUJEM SA S TEBOU :)

    OdpovědětVymazat
  5. A co je podle norem a tabulek správně ?....moje drahá dcera do třech let nemluvila, měla svá slova, měla svá gesta....byla jsem nervozní, lidé blbě koukali a já se fakt občas styděla...navíc mám i blbou povahu, že musím vše stále řešit....pak ze dne na den začala ve třech !!!!!!! let plynně mluvit né po slovech, ale rovnou souvětí, bylo to jako kdyby mi v noci vyměnili dítě. Dodnes si myslím, že si nás kočička jen vychutnávala a byla líná....přiznám se, že pak už pusu nezavřela a já nostalgicky vzpomínala, jaké to bylo fajn, když nemlela jako kávomlýnek.....
    Luci, gratuluji...

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to přeji hodně krůčků bez bebíček :o) Doteď chodila za Tebou, a teď to bude opačně.....tak si kup hlavně pohodlné tenisky :o) Krásný den, Š.

    OdpovědětVymazat