neděle 3. července 2016

MÁM JE RÁDA

Asi to tak nevypadá, ale já mám prázdniny fakt docela ráda.
Jen mám letos díky Bohyňky marození a ředitelskému volnu trochu náskok. Vlastně jsme už pomalu měsíc doma a dalších devět týdnů nás ještě čeká. Počáteční nadšení z nemazání svačin, lazy rán, dlouhých poobědových spánků a pozdních odchodů do hajan už dávno opadlo. Mateřídouška ve váze na stole zvadla, lusky dozrály, nanuky z mrazáku jsou už dávno snědený, tábornický speciál Ábíčka máme přečtenej tam a zpátky nesčetněkrát, Písek obešlej kolem dokola několikrát. Padá na mě nostalgie. Vzpomínám na svoje prázdniny. Vybavujou se mi všechny ty vůně, místa, zvuky, obličeje. Každý večer musím zavírat kocoura na záchod a krátce a intenzivně větrat, protože jinak páchá sebevraždu skokem z okna a já bych tak ráda měla doma průvan. Štvě mě, že nemáme kam utéct před vedrem. Kam se podívám, tam na mě stříká nadšení z prázdnin a léta. A to Euro v televizi mi taky moc nepřidává:).
Nejde mi se těšit na "určitě někam společně pojedeme". Hrozim se akce Bohyně/soustředění/házená = poprvé/týden/někde/sama. Jsem zvědavá na babičky Áji pionýrák. A co teprve pánská jízda - voda, kde nemá bejt voda:).
Všichni se chlubí výpěstkama, zavařují, co se dá, tak jsme si včera na poli s holkama napěchovaly batohy luskama a zaplácly s nima mrazák.
Taky mi trochu chybí školní jídelna.
Jsem divná?

Asi to tak nevypadá, ale já mám prázdniny fakt docela ráda a vám přeju, abyste si je užili:))).














































Foto: Lucky

6 komentářů:

  1. Ta cesta na fotkach ja uzasna, krasna, dokonala. Hned bych se po ni prosla, alespon fotky k tomu lakaji. Preji fajn leto a nejaky prima nevsedni zazitek;-). M.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný fotky! :) Hlavně, jak se k sobě holky tulí... :) úžasný... :)
    Přeji krásné léto! :) Peťka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Lucko, po té "naší" školní jídelně se mi stýská ze všeho nejvíc :-)
    Užijte si krásné léto! m.

    OdpovědětVymazat
  4. Lucko, buď v klidu, můžem bejt divný obě :). Já taky nic nesbírám, nezavařuju a koupat jsem se zatím nikde nebyla. Taky nemáme kam utéct před vedrem a jsme pod střechou, stejně jako vy. Bohužel, žádnou nemovitost v lese nebo v poli nebo kdekoliv jinde nevlastníme. Teda, vlastně bohudík, stejně je to starost navíc... Přijeďte do Prahy do ZOO, uděláme si piknik v Botanické! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Soustredeni se neboj/te, trenerka se o ne stara jak hodna babicka a uzijou si to! ;-) Ta nase uz s nima jede po nekolikate a vzdycky to hur nesu ja nez ona! :)) Pekne dny, Iveta

    OdpovědětVymazat