pondělí 17. října 2016

TEMNO

Mám takové malé období temna.
Nic mne nenapadá, mozek i tělo jedou na úsporný režim. Všechna svá hlídání jsem nucena obětovat třídním schůzkám, srazu třídních důvěrníků, nákupu v lékárně a doplnění ledničky. Holky si vystřídaly střevní chřipku, která se obden vracela, tudíž celá rodina týden nedělala nic jiného, než zvracela - hlavně v noci!
Šušu měla svátek, jediné, co si přála - byl sníh! Nemohla jsem sloužit, tak jsem aspoň zamluvila hory na příští rok.
Bohyně mi dělá radost, začalo ji bavit chodit do školy. Sem tam mi teda vyrazí dech větou tipu "to pravítko krásně řeže (pastelky)", ale jinak zírám.
Zahájili jsme topnou sezonu, vyndali zimní bundy, nakoupili oříšky, namleli mák...
Jsme připraveni.




























Foto: Lucky

9 komentářů:

  1. Tak to se někdy stane, asi je to tím počasím nebo co:) Já jsem taky v nějakém útlumu. Zářící podzim, sluníčko, barvy, to mám elán, ale tohle pošmourno je tak trochu ubíjející, no snad bude líp:):)Mějte se krásně a holčičky ať vám dělají radost, jsou super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý den čekám, že jedenáctá rozhodne a ono většinou nic:). Tak aspoň slunce v duši:D! Však se zase dočkáme...

      Vymazat
  2. Aj na Slovenskú je to podobné, škaredé počasie a depresivne. Dievčatá rastú ako z vody, sú veľmi pekné a ako som čítala aj múdre.

    OdpovědětVymazat
  3. Aj na Slovenskú je to podobné, škaredé počasie a depresivne. Dievčatá rastú ako z vody, sú veľmi pekné a ako som čítala aj múdre.

    OdpovědětVymazat
  4. Další level je "nesehnala jsem hlídání už ani na třídní schůzky", tam jsem teď já. Ale jinak dobrý, svítím si lampičkou a mám celý den takový intimně půlnoční pocit... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Mumínkama na mě nechoď - mám depresi z toho, jak je ta mumínkovic maminka POŘÁD strašně hodná a klidná a chápavá... :-)

      Vymazat
    2. Mumínková je prostě nedostižný vzor! Další adeptka na plakát:).

      Vymazat