neděle 12. února 2017

FOTOREPORT Z REKREACE

Měli bychom vyjet častěji, docela nám to rekreování jde.
Bránice nás bolí všechny, i když každého z něčeho jiného, Dana s Bohyní z brázdění svahů Železné Rudy a mě  z věčného tahání Šušu za kapucu, to když se střemhlav pouštěla ze všech kopců na čemkoliv, co bylo zrovna po ruce. Ještěže jí do vínku byla dána lehce podsaditá postava a do kufru přibalena michelinská kombinéza, to hned byla větší pravděpodobnost, že tu rekreaci bez úhony přečká.
I já, když slunko vysvitlo a rtuť teploměru se přehoupla do kladných čísel, jsem pocítila nutkání se svézt na svém retro prkně, které kdysi pro mě znamenalo svět, leč v návalu chtíče zapomněla jsem, že vždycky byl a bude pro mě problém dostat se na kopec. Rázem jsem si připomněla, jak hodně trapné je skoro ve čtyřiceti letech vypadnout z dvojkotvy před nastoupeným lyžařským výcvikem. Nutno ale podotknout, že dolu z kopce mi stále ještě jede, jestli teda můžu soudit z těch padesáti metrů, které jsem ujela.
Milujeme ten svérázný železnorudský kraj, jinak už bychom se dávno rekreovali někde jinde. 
Náš oblíbený areál nemá nic, krom jistého kouzla, co by nás přesvědčilo vracet se zas a znova. Přesto si už teď znamenám na příští rok do kalendáře velkým písmem Železná Ruda. 

PS: A nejen kvůli tomu přiopilému instruktorovi, kterej mě podle Bohyně balil. 
Prej: "Tati, pojď rychle, oni už si tykaj:)))!"



























































Lucky photo

13 komentářů:

  1. Tiše zááááááááááááávidím tu pohodičku. Šušu je teda horalka k pohledání :-) Jo a co ta beruška? ta se nějak ztratila v čase.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na horách byla pohoda, ale týden před a týden po je to vždycky opruz:). Toho prádla, balení, nakupování, nošení....

      Vymazat
  2. Bezva! Od kolika let začala M. jezdit na snowboardu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stojí na tom už třetím rokem, ale vžy jen tak ten týden v roce. Začala na lyžích, ale oba máme prkna, tak ji to postupně začalo lákat:). Lyže už nechce!

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Nejčisčí kus textilie na chalupě - naštěstí:)!

      Vymazat
  4. ...no krásně jste se měli a užili si to:)

    OdpovědětVymazat
  5. Luci, nádherně fotíš...♥♥♥
    Nicenka

    OdpovědětVymazat
  6. Luci Bohyne je bozska!!!! ja druhou sezonu bez prkna ale pristi rok jdu zase do toho uplne jsi me nakopla :))) papa i.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plánujeme, že si vyjedeme někam na sedačku bez Šušu, chtěla bych si zajezdit s Bohyní. Třeba se potkáme... Nechci už jen koukat a podávat svačiny:-)!

      Vymazat
  7. Tati poď rychle, oni už si tykaj :) :) :) :) :) :) :) no to sem se dost nasmála

    OdpovědětVymazat