čtvrtek 16. listopadu 2017

COMEBACK

Když se Šušu narodila, hodně jsme s Bohyní vyráběly.
Z korku, kartonu, pet lahví...
Jako správná super matka, jsem během kojení rolovala DIY návody na Pinterestu, s krkající Šušu na rameni shromažďovala po bytě materiál a těch 45min drahocenného novorozeneckého spánku mezi kojeními s Bohyní trochu křečovitě tvořila. 
Když si odmyslím tu obrovskou únavu, hezky se na to vzpomíná.
Od té doby nic! Novorozenci budou čtyři, víla všeumělka se realizuje ve škole a já v práci.
Sypu si popel na hlavu, to vážně museli Bohyni vytrhat čtyři nové zuby, aby se jí ty ostatní vešly do pusy a její máma oprášila společné kreativní chvilky?
Stud, obklad, ibalgin, drátek, lak, chtělo by to i odlakovač, ale ten zrovna došel.
Kytičky z drátku - dobrý, tak nějak jsme to zašmodrchaly, drželo to a docela pěkně vypadalo.To s výplní okvětních lístků to bylo o poznání horší. Rozhodně nestačilo lístky přeláknout lakem na nehty, bylo potřeba lak vylít do nějaké menší nádobky a nechat "zavadnout", protože přímo z lahvičky byl moc řídký. 
Prostě práce pro velký holky!
Bezzubka fandila z gauče a já omámena výpary urputně plnila zavadlým lakem jeden okvětní lístek za druhým. Tomu říkám dělba práce:).
Nakonec se kouzlo podařilo a já se tímto zavazuji, že další domácí výtvarka proběhne dřív jak za čtyři roky - hned jak koupím odlakovač a dostanu všechen ten lak na nehty z jídelního stolu!

































Lucky photo

3 komentáře: