čtvrtek 10. července 2014

DESIGN BY LIVE

BUM!!! 
Máme to za sebou, Šušu spadla z gauče. Už jsem se ani nevylekala, beru to jako vývojovou fázi. Správné dítě by mělo spadnout z gauče, rozbít si koleno, spálit prstík, natlouct nos, vrazit třísku a dostat žihadlo. I kdybych měla deset dětí, nikdy neodhadnu ten moment, kdy už jsou natolik mrštné, že i vteřina samoty na gauči je životu nebezpečná. 
PS: Snad jen ta červená řepa v nose (od oběda) mě po pádu trochu rozhodila, ale neni červená - jako červená:-)...

A jak se padalo u Vás???




Ona se i u toho pádu smála:-)!!!

5 komentářů:

  1. Ahoj Lucko! Úplně první pád mě děsně vylekal, to jo ... ale pak následovalo mnoho dalších. Hlavně naše tříletá - ta má úrazy jen a pouze na hlavě ... je narozená ve znamení berana a přesně to na ní sedí. Do všeho jde po hlavě...už teď se bojím puberty :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím Lucie, to jste mě dostala, mně zrovna dneska Juli spadla z botníku,ne z gauče, tak snad moc z té správné cesty nevykolejila:-) Spadla poprvé a protože je má první, tak jsem se lekla, i když mi kamarádka říkala, že každé dítě, přesně jak píšete vy, musí takhle sletět... ještěže mi to řekla, jinak bych si připadala jako naprosto děsná matka.... fuj, tak teď už si dám majzla, aby se to neopakovalo. Mějte se pohodově, Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majzl je potřeba! Gratuluju k prvním u pádu:-)..........

      Vymazat
  3. Já naštěstí rodim slečny opatrné (až na ty pády z gaučů.-)) a Bohyně se donedávna přidržovala futer, když přecházela přes práh. Ano nevim co bych si počala s klukem???

    OdpovědětVymazat