úterý 4. srpna 2015

NO...

Jednou jsem poslala balík na dobírku bez dobírky, héč.
Naštěstí mám poctivé zákaznice. Vendy, ještě jednou děkuju!!!
Pak se mi za záhadných okolností vypařil email s objednávkou. V polospánku jsem ho odsunula z plochy mobilu a pak už prostě nebyl. Prošla jsem snad stokrát všechny své internetové účty a profily - nic. Nakonec jsem to vzdala, ale byla to potupa. Přece nejsem úplně blbá? Nejsem, ten email fakt existoval, paní se nakonec přes fb ozvala a celá moje storka ji naštěstí dost pobavila.
Pořád něco hledám, nejčastěji klíče, a o víkendu jsem si dokonce zabouchla barák s Šušu v náručí. Jediná sousedka v domě měla vypnutej mobil, ségra je na druhém konci republiky, Bohyně s Danem na chalupě. Mami, promiň - já tě prostě musela vzbudit:).
Jsem roztěkaná, splašená, unavená, všude mám papírky s úkoly, které stejně nikdy všechny nesplním, ale jsem na sebe fakt pyšná. I když je LIMIT zatim jen v plenkách - mám z něj obrovskou radost! Nejen, že díky němu mám všechny věci, které jsem nutně potřebovala konečně doma, ale hlavně, že je nutně potřebujete i vy. A že jste na mě tací hodní, tolerujete mé přešlapy, sdílíte mé nadšení, lajkujete, komentujete a sledujete mou troufalou výpravu za mým snem. 
Jde to pomalu. Kór teď v létě, nikdo nepracuje, děti na krku, vedro k padnutí, ale já jsem urputná. Řeklo se čtvrtletně, tak čtvrtletně. Budu se muset naučit pracovat s větším předstihem, popohnat firmu na cedulky, dotisknout vizitky, zaregistrovat v Popoutu, nezanedbat rodinu.... a  nezapomenout na sebe.

No... mám co dělat:-)!

PS: Často myslím na tenhle článek - klik.






























Foto: https://www.pinterest.com/pin/378232068678562847/

13 komentářů:

  1. V klidu...ja jsem poslala balik a misto dobirky 893,- kc jsem suverene napsala 12205,- kc. Dosli mi to az kdyz jsem to kolegyni odsouhlasila do telefonu a postak odjel. Nastesti me tou hruzou nachvili opustili vsechny priznaky strevni chripky a stihla jsem to vytelefonovat a opravit. Ale teda bylx to perny chvilky:)
    A Lucky limit...parada, jen tam dal...urputne:)
    Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky dobrý.-).
      Já to svádim na modrej úplněk.
      PS: Urputnosti zdar!

      Vymazat
  2. Obdivuju, přeju a sama si o tom aspoň sním.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těším se, že tě budu moct taky někdy takhle pěkně podpořit:-).
      Díky.........

      Vymazat
  3. Přidávám se do klubu roztěkaných - dneska jsem dala těsto do pekárny. To jsem zvládla dobře, ale nějak dlouho to nemíchalo a bylo to podezřele teplý. Dala jsem tam program džem. Letos mi ty marmelády už asi lezou na mozek :-D
    Pěkný,klidný den
    Monika

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Lucka si božská !

    OdpovědětVymazat
  6. Dneska jsou erupce na slunci totiž, já už mám takový druhý den, jedna jobovka za druhou, tak už se směju ... raději ... jen :-))) Stejně si dobrá, LIMIT je super!

    OdpovědětVymazat