pondělí 1. února 2016

RETRO POST

Ne, není to krok zpátky.
Já to prostě miluju - a když se pár kousků snoubí s něčím novým, sladí s něčim ultra moderním a skamarádí s něčim ještě starším, udělá to spustu parády. V takovém citlivě skloubeném pelmelu se mi strašně dobře dejchá a žije.  
To je pro mě doma...

PS: A přidanou hodnotou je, že "nepotřebné věci mohou pomoct přeci".
































Foto: Lucky

10 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Tak to si rozumíme:-). Já už v Tobě dávno čuju spřízněnou duši...

      Vymazat
  2. Tak z tej "paradajky" s "hruškou" som odpadla! :DDD Neverila by som ze toto este niekto ma! :) NADHERA! :D Kde sa Ti ich podarilo vysnorit?! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chvíli jsem s kupem váhala, ale nakones jsem si je zamilovala a odpadám při každém pohledu na ně:))). Zajeď do Písku, tady se dají koupit takové poklady - viz odkaz v "PS".

      Vymazat
  3. já mám poděděný pomeranč a jablíčko! :D - ale nejsou tak pěkné...obé je takové oranžovo žluté... :) taky ráda míchám starší a nové... moc pěkná sbírka! :) Mějte pěkný den... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to není zdaleka všechno, brzo se mi z toho míchání zamotá hlava:).

      Vymazat
  4. Rajčátko mám taky doma, má čestné místo ve skříňce v kuchyni a nikdy bych se ho nedokázala zbavit. Mám v něm vzpomínky na dětství, prožilo s námi všechny dovolené pod stanem ...
    Hezké dny, Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je kdysi koupila našim k Vánocům, ale nevim kde je jim konec, ty nové jsem si koupila v "nepotřebkách" za 5+5Káčé:).

      Vymazat
  5. Ve mně úplně hrklo. Máme stejný hrnky. Tyhle kafáče tak nahodile sbírám, po návštěvách, ve zlevněnkách, kde se co namane. Hrozně mě baví mít každý hrnek jiný.

    OdpovědětVymazat