čtvrtek 4. února 2016

ZROVNA

Už vím, 
co se stane, když někdo (hádejte kdo:)) vměstná celou ruličku toaleťáku do záchoda a pak někdo jiný(hádejte kdo) nevědomky spláchne.
Vyhrála jsem soutěž o nejlepší školní svačinu - říkali Bohyňky spolužáci.
Horskej vzduch nám prospěl, Šušu se zahojil lišej.
Vypráno bych měla, ale kdo to bude žehlit, to nevim.
Řešim, jestli akrylová fixa chytá na textil, co udělá pauzák když, ho zalaminuju, a jestli královsky modrá neni už skoro fialová - mám krásný starosti:).
Kéž by to tak vydrželo....







































Foto: Lucky

17 komentářů:

  1. ...ja si, teda jako naprosty laik, myslim ze neni skoro fialova.. soudim tak podle tricek, ktere porad nekde vyzvedavam. A taky podle toho, ze fialovou nemusim a kralovsky modrou mam rada:) Co nosi na svacu? ...pro inspiraci...nemusim vyhrat u spoluzaku, ale treba by me ti moji dva pochvalili:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Modrá je dobrá - i když je krapet fialová:). A ta sváča??? Vůbec nevim, čím jsem si to zasloužila:-). To bude asi těma vlaškejma oříškama, který tam přihazuju...

      Vymazat
  2. ... a já mám vedle Tebe o starost méně ... nežehlím. Zkus to a budeš mít o to více času se věnovat pokusům s pauzákem :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už toho taky moc nepožehlim, ale některý kousky (třeba Bohyni do školy) musim:-(. Jen tak letmo:)))...

      Vymazat
  3. Mna by tiez najviac zaujimala ta desiata... :D No tak, prezrad nam :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělám "švédskou krabičku":-). Od každého trošku: jeden cucací bonbon, pár oříšku,kostičku čokolády, mrkev na hranolky a rohlík s něčim. Žádnej zázrak, ale vždycky je prázdná?!

      Vymazat
  4. Moje baby sú už veľké a tiež používam vety s milosrdným ,,hádajte kto,, keď o nich hovorím, píšem :-o

    OdpovědětVymazat
  5. Boží fotka, to jsem se krásně zasmála :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Lucka prezraď tajný "recept" nutne potrebujem oživiť desiatové menu. Pls! Ďakujem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně nečekej nic zdravého:). Bohyně miluje puntíkatej salám (vysočina, herkules, lovečák...), zásadně vyžaduje bílej rohlík a podmáznout kečupem. Je to děs, ale aspoň se snažim kupovat ten salám kečup kvalitní, přihodit ovoce, mrkev na hranolky, oříšky(všeho druhu)a někdy to proložit pomazánkou(tuňákovou, vajíčkovou, ředkvičkovou, fazolovou), která zbyde od večeře. Nejvíc asi boduje těma oříškama, ty prej klukům ze třídy moc chutnaj, mám jich prej dívat víc:).

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Chytá, ale prej taky brzo odpadá:). Zrovna dělám zátěžovou zkoušku!!! Dám vědět...

      Vymazat
  8. Prekrasna fotka. Lucka, ze vral kreativni ludia su stastnejsi, takze nech ti tie "problemy" vydrzia co najdlhsie. Ja taketo prkotiny riesim uz XXXXX a nieco rokov. Bud to mas v sebe, alebo nie. Dakedy ani spavat neviem. Prajem vela vela dobrych a kreativnych napadov. A vela trpezlivosti s malymi kočkami (dievcatami).

    OdpovědětVymazat