čtvrtek 28. července 2016

BUDE TO LINDA

Dospěla jsem do fáze, 
kdy mladší sestry mých kamarádek čekají své první děti. Říkám si, jak to všechno přehánějí, že si nakupujou děsně drahý výbavy a všechno strašně řeší, ale nakonec se přistihnu, že jim vlastně hrozně závidim.
Byly to zlatý časy....

PS: Vandi, užívej!







































Foto: Lucky

9 komentářů:

  1. ...teda ta Vanda, co bude mít tu malinkou Lindu, ta musí být z těch fotek úplně paf!!! :-) Ale zase na druhou stranu, hezcí lidé, milá atmosféra, dobré věci, se prostě fotí samy, že jo... :-))) Moc hezké!
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Senzačné, pekné, naj!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné a nekýčovité fotky!!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Do you Need Instant Loan from $2,000 to $5,000,000.00 with no collateral required and receive a no obligation loan approval.We welcome the opportunity to show you how effective we are at helping our clients obtain the money they need to succeed. Our professional staff is available for a Free Consultation.At Patiala legitimate company Pvt , we understand that unexpected events arise requiring extra money that may not be readily available to you contact us now 2% interest rate, both long and short term cash reply to us (Whats App) number: +919394133968 patialalegitimate515@gmail.com
    Mr Jeffery

    OdpovědětVymazat