pondělí 24. října 2016

BOMBA

To si zaslouží samostatný článek.
To je totiž bomba!
To totiž umí jenom ona - takhle to dotáhnou a naplánovat.
Omlouvám se všem, který naše domečky a podnikatelský záměry nezajímají. Někdy mívám trochu výčitky, že se to tu z osobního bloku trošku zvrtlo, ale todle je prostě teď náš život. Stejně jako teď je na všech fotkách spíš Šušu, protože Bohyně je většinu dne ve škole a na házené, tak tady je teď víc práce než zábavy, protože mi s věkem holek ubylo pár mateřských povinností a přibylo několik pracovních.
Tereza s napětím vyhlížela zahájení prodeje našich domečků, které budou zároveň sloužit i jako právoplatné postele, a její objednávka byla taky první, která přišla. Měla jsem z ní velkou radost! Byla jsem polichocena, že si Lolinka a Alánek budou pochrupkávat zrovna v našich postýlkách:). A taky jsem tušila, že v jejich podání bude zabydlení a tuning domečků/postýlek velká nádhera. Madame Cogutte nezklamala. Však posuďte sami...
U Veselých mají velkou výhodu, že jejich dětský pokoj má opravdu velkorysé rozměry a dvě velké domkové postele typu Matylda se tam bez problémů vejdou. Dětem tak vznikne intimní prostor na hraní, místo na příležitostné a časem i na denní spaní. Tereze dávám rozhodně palec nahoru, už jen za to splnění dětského snu - spát v hradu (jak Lola říká:))). 
Já osobně, ač je to asi antireklama, jsem v tomhle ohledu asi až trapně praktická, a i když domečková postel splňuje všechny předpoklady pro každodenní spaní, svým holkám jsem ji zatím nedopřála. Milujeme velké postele, lehávám u nich, když marodí, někdy k nim ukládáme návštěvy a často hrajeme v noci škatulata. Už Bohyňky vysněná palanda mi přijde vysoce nepraktická, babičku tam neuložíme, Dana by neunesla, pusa na dobrou noc je vysoká akrobacie - když ona ji strašně chtěla! 
A o tom to je... 

Když si tohle všechno uvědomíte, a i přes to všechno tu domkovou postel prostě chcete, není co řešit - napište a my vám  ji rádi vyrobíme. 














































Foto: Tereza/Madame Coqutte

20 komentářů:

  1. Milá Lucko, moc vám fandím, je krásné, kam jste to se svými domečky dotáhli! Doufám, že taky jednou budu dělat takhle naplňující věci (zatím se o to po krůčcích pokouším - ode mě jsou ty obrázky v Lolinčině a Alánkově pokojíčku). A kdyby naše děti neměly v pokojíčku dřevěný hrad od tatínka, tak jim tam jeden takový od vás okamžitě kupuju. Krásné podzimní dny! Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokoušíš se skvěle, koukala jsem a obrázky máš teda povedený - budeme si fandit navzájem, jo:-)?

      Vymazat
  2. Bomba to teda je! Jste děsně šikovný, holky! (A kluci :) )

    OdpovědětVymazat
  3. Mě to přijde úžasné.Fandím vám.Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto nám to tak jde od ruky - pokračuj, děkuju!!!

      Vymazat
  4. Perfektný nápad a určite by som na to dala ešte moskytieru (priesvitný paraván). Ako malá som si vždy robila pod stolom stan a teraz by som ho mala rovno nad postelou. Detičky musia mať radosť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mám nejradši "nahatej", ale s moskytierou je taky super:)!

      Vymazat
  5. Je to nádhera, už jsem se kochala u Terezky. Obdivuju, jak je to vymazlené a dotažené k dokonalosti:) Domečky jsou parádní, skvělý nápad. Ať se vám daří. Petra

    OdpovědětVymazat
  6. Krása! Ten domek. Fakt!!! Stále pokukuju ...

    OdpovědětVymazat
  7. Já už skoro žádné další blogy nesleduju, ale tento Madame Coqutte budu muset začít, to bude asi nutnost! Moc pěkný!

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som už u nej na blogu napísala, ako sa mi páči!
    Ty si úžasne zapadla do jej úžasnej tvorivej estetickej línie:-))))

    OdpovědětVymazat
  9. Domečky jsou úžasné, no a ty domečkové postýlky,aaach:) Už jsem je obdivovala u Terky na blogu:) A mám ráda, když se tu objevují i "pracovní" příspěvky!!!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné a úžasné domečky, to máte tedy pravdu :-) Také bychom chtěli jednou takovéto ložnice udělat i našim dětem, ale nevím, zda na to někdy budeme mít dostatek financí... Asi to chce začít více pracovat:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherný pokojíček. Mít velkou místnost, tak se to pak zařizuje. My máme pokojíčky malé, hodně hraček, tak je to tu s místem hodně náročné. Objevila jsem ale super organizéry a pytle na hračky z https://www.finecase.cz/detske-pokoje/ , díky kterým se mi vejde na jedno místo hodně věcí a tím vzniklo volné místo na hraní :-) .

    OdpovědětVymazat