úterý 18. srpna 2015

STRACHY

Bojím se spousty věcí. 
Osudu, živlů, blbů... Ale největší noční můru mám z můr! Ten jejich prášek na křídlech - no, tfůůůůůj. Jen o tom píšu a mám husinu. Bohyně zas nesnáší E.Týho a Šušu má panickou hrůzu z much - ovšem mravence svým naprosto ukázkovým štěpkovým úchopem chytá a jí:-)!

A čeho se bojíte vy?





























Foto: https://www.pinterest.com/pin/378232068679127444/

17 komentářů:

  1. Jezis, mury, fuuuj. Ale jeste horsi jsou netopyri!!!! A taky chrousti....ten zvuk, jak "bzuci" a riti se nocí. Ja bojim, bojim vseho litaciho, co ma nade mnou jakoby navrch:)) A taky sarancat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saranče já vyháněla minulej tejden. Přikryla jsem ho zavařovačkou a počkala až chlap přijde z práce:-).

      Vymazat
  2. Bavím se:o)))
    Mravenců máme plný dům, jestli chcete k svačině, pošleme.
    Já bojím, bojím velkých pavouků, ale jen doma.

    OdpovědětVymazat
  3. Bojím se hadů a taky velkých pavouků - zvlášť když vegetují nad postelí. Pak je jasno, buď já nebo pavouk a manžel má o zábavu postaráno :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vám vegetují nad postelí hadi??? Já vím, dělám si srandu:-).

      Vymazat
  4. bojim sa pavukov, moja smrt, velky,maly, to je uplne jedno, ked ich vidim tak jačím alebo stuhnem, podla toho v akej vzialenosti sa s nim ocitnem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky můžeš ztuhnou a ječet zároveň, třeba se lekne! Ale chápu.-)...

      Vymazat
  5. Pavouky nesnáším....hysterie :-))). Náš Max se much stopro nebojí, jak najde mrtvou , šup s ní do pusy...čím větší, tím lepší :-))).

    OdpovědětVymazat
  6. Bála jsem se vždycky pavouků, ale bojí se jich bohužel i obě moje děti, takže se musím překonat, když je třeba je zlikvidovat ( tatínek zachránce totiž není skoro nikdy doma:-) ). A dcera měla jednou v pokoji tu velkou zelenou kobylku, která mi na louce nevadí, ale v tom pokoji? To naštěstí tatínek doma byl.. Celkově hmyz v domě nemusím, a to i když venku mi nevadí.. A dcera má hrůzu z vos, takže v letoším horkém létě jsme si užili, byla by schopná skočit pod auto. Ale, jejími slovy, ona za to nemůže, protože má z vos "můmii" (= fobii) :-))). Hmyzu zdar:-). Milena

    OdpovědětVymazat
  7. Pavúky chytám a zachraňujem, aby som ich nezmyla vo vani a tak...a vynášam ich von, aj pri vysávaní mi ich je ľúto...
    Jo, strach- úzkosť mám, keď sa mi otvárajú staré rany vo vnútri a keď je akoby koniec !....ešte bolia, ale nevadí,že bolia..., preto, že ma robia bdelou a vnímavou na rany mojich.. aby s nimi niekto bol v koncoch ..., aby tam neboli so svojim strachom sami......
    Neznášam verejné veľmi, veľmi použité sociálka, aj sprchy, bŕŕŕ !

    OdpovědětVymazat
  8. Já se teda bojím ráda, je to takový masochistický způsob, jak zažívat adrenalin:) Ale bojím se všeho, co si ve své hlavě a nezkrotné fantazii vytvořím!:) Nejvíc se bojím jelenů a divočáků, protože si myslím, že žerou lidi:D Pak taky tmy, duchů a nejvíc se bojím svých strachů:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto leto som sa priamo stretla s divočákom dospelím, zbadali sme sa a s rešpektom sme si uhli z cesty, no ja v modlitbe, či sa modlil aj on neviem :-)
      No a druhýkrát som videlá malé, tak mamičku som už nečakala...
      Jeleni sú nebezpeční v ruji, a ohrozenejšie sú ženy , ktoré menštruujú, no strach sa dá zmenšiť takto teoreticky... tiež v hlave :-)

      Vymazat
    2. Jéééj, to jsem nechtěla slyšet!:D teď se bojím ještě víc:D Hahaha a přitom je divočák mé šamanské zvíře, tak možná proto:) Ale potkat divočáka naživo, tak asi omdlím:D

      Vymazat