pondělí 7. září 2015

ZÁZRAK

Hle - fotky z oslavy Bohyňky osmých narozenin, které mi (naštěstí) už navždy budou připomínat, že jsem občas pěkně marná.
Nemá cenu se ani pokoušet pochopit, jak je kamarád Jarda vydoloval z virtuálního smetiště - vždyť jsem to z tý karty vlastnoručně vymazala? Jsem mu nesmírně vděčná! Tak veliká Milka, která by vyjádřila mé díky se bohužel neprodává. Pár kostiček bych ulomila i vám, protože vaše vlna solidarity byla nečekaně veliká. 
A celej "štráfek" virtuálně posílám Tomovi, protože on první mi prozradil to sladké tajemství, že smazat fotky z karty neni zas až takovej provar.-).
Díky..., fakt!







Foto: Lucky


16 komentářů:

  1. Krásný fotky, byla by jich škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přeškoda! Přežila bych to, ale je to příjemný a poučný:-).

      Vymazat
  2. Jej, to je super! Přesně vím, jakou máš z těch fotek radost, když si vzpomenu na naše zázračně objevené cd s fotkami ze svatby po kolapsu počítače i záložního disku.

    OdpovědětVymazat
  3. To je skvělá zpráva! Bylo mi tě po přečtení článku o smazání líto... Fotky jsou krásné, tak už se neztratí!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak, děkuju - už je nedám:-).
      PS: Strašně jsem chtěla dorazit na setkání s Bepanthenem a osoně Vás všechny poznat, ale časově jsem to po dovolené nějak nezvládla, tak se budu těšit na jindy...
      Mávám!

      Vymazat
  4. ...ty jsou naaadherny, maji takovy zvlastni kouzlo...

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky boží, kámoše pozlatit!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý! Ať žijou dobrý konce... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ikdyž jsem už hodně velká holka, mám ráda pohádky s dobrým koncem...ale...i bez fotek si za dvacet let vybavíš neuvěřitelné detaily, které nestihneš vnímat, jsou uložené v srdci....

    OdpovědětVymazat