středa 9. prosince 2015

KOLEM A KOLEM...

Akce škatulata nabírá na obrátky. 
Šmirgluju, natírám, maluju, sakruju, hledám inspiraci, navštěvuju sběrné dvory, používám dosud nepoužívané svaly, ale dobrý... Zdá se, že to stihneme!
Díky fb se mi podařilo sehnat srnčí parůžky. Jsou to ale roztodivná dětská přání:-)???
Přišli jsme o jednu rybičku, ale přibylo nám šest šneků, Bohyně si je jako svátost přinesla od spolužačky ze školy.
Náš zážitkový adventní kalendář má úspěch (inspirace Z lesa!)
Holky na sladký moc neužije, masovej jsem nesehnala (i když nedávno jsem někde viděla adventní štangli salámu, ze které se každý den kousek ukrajovalo - to by bylo dobrý:-)), a tak máme v kapsičkách takový ty věci jako: můžeš si nalakovat nehty, večer si všichni zahrajeme Prší, spi v copanu a budeš mít kudrnatý vlasy, máš dovoleno skákat nám v posteli, sněz si klidně celej pytel brambůrek, dokoukej finále Superstar, odpoledne si budeme hrát na hřišti, dokud nezmrznem. A nejlepší na tom je, že ten pytlík celej nesní, finále nedokoukají, na hřišti to zabalíme za půl hoďky, že je prostě nejvíc ze všeho baví ten pocit, že prostě můžou. 
Dan už vypověděl službu, musí vyplodit Bohyni palandu a má toho hodně v práci, takže domečky a budky až po Vánocích, ale ostatní je ještě k mání (jen s tou poštou už bude asi potíž).

Radujte se, veselte se, chystejte se, těšte se a nezblázněte se!!!































https://www.pinterest.com/pin/378232068685100853/

11 komentářů:

  1. ty jo zážitkový kalendář,to je super,já chci taky!!!Můžeš jít na degustaci do vinotéky,půjdeme do kina,dáme si dobrou véču,půjdem do sauny,budem jen tak sedět na zadku a zevlovat.....hm to by nebylo špatný :)
    a co bude dělat Maty s parůžkama?

    OdpovědětVymazat
  2. ...srnci paruzky? To me jako taky ceka? Zatim shanim jen doktorskej kufr. Ale opravdickej, ne ten pro maly mimina! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to dost možný, já zas vždycky chtěla sojčí pírko:-D.

      Vymazat
  3. Milá Luci, naše rodina je celá "masová" a tak jsme si před lety začali dělat radost i v práci a otevřeli e-shop, dnes máme i dvě prodejny...pro příští adventní kalendář či dárek místo čokolády pro nejen děti co je neužije moc na sladký.
    www.masosusene.cz
    Náš Tomík masíčka miluje a žvejká prakticky od batolete...
    Tak ktřeba pro Tebe dobrý tip...
    jinak zážitkovej kalendář máme taky...ale jsou tam i věci na tvoření, pro radost, spousta pitíček (krom masa ujíždí Tom na pitíčcích a já jako matka mu furt dělám čaj...) a myslím, že má taky veliký úspěch...:-)))
    Tak pěkné klení u práce a doufám, že vše stihnete :-)))
    Auka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A helé, co já se tu všechno nedozvim??? To je super, velký dík:-).

      Vymazat
  4. Ten zážitkový kalendár je super. Lenže tam by museli byť veci, ktoré má rada tá druhá strana. Takže, keby som ho dala manželovi, tak ho doma neuvidím do Vianoc. ASI.
    A dcéra si vždy vymyslí diétu akurát na Mikuláša a Vianoce , tak ona by dostala štanglu maďarskej salámy s vyznačením 24 dní. Tá saláma to je tiež super nápad. Joj naozaj SUPER.

    OdpovědětVymazat
  5. Lucko, našla jsem dnes tvůj blog a moc pohodové a plné optimismu :)
    Vím, že se to k tomuhle příspěvku nehodí (ale pořád lepší než k narozeninovým blahopřáním - mimochodem gratuluji ke 2. narozeninám), ale musím se zeptat. Všimla jsem si, že máte prkenné podlahy... Uvažujeme o nich do nového domku - tu atmosféru nic nenahradí. Ale všichni mi je vymlouvají - údržba atd. Chtěla bych je olejované/voskované a skoro všude. Hlavně do obýváku spojeného s kuchyní - nejsem zastánce dlažeb v kuchyni a chtěla bych i tam dřevo. Mohla bys mi říct, jak si spokojená s vaší podlahou - postřehy, doporučení a tak? Děkuji moc! A hezký adventní víkend!
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Petro. Vykoukala jsi to dobře, dřevěné(smrkové) podlahy máme v celém ( i kuchyni, pod linkou a sporákem je hozená rohož kvůli mastnotám) bytě a dnes lituju, že né i v koupelně. Podlahu jsme si pokládali sami, ošetřená je olejem, neni perfektní, během ročních období se spáry rozestupují(je tam zapadlá nejedna hračka:-)), na frekventovaných místech se olej prošlapuje, hodně vrže, všude možně je poškrábaná, místy působí špinavě, ale já jí miluju. Když všechno tohle hodíš za hlavu - budeš spokojená.

      Vymazat
  6. Coming across your webpage has been one of my highlights this January. This is what quality content looks like. The style, language and delivery meets every ECFMG CERTIFICATION REQUIREMENTS​ ​
    I gotta make sure to bookmark this link and check out more of your content. Not everyday you come across a USMLE | ECFMG CERTIFICATE FOR SALE ​ , so this was very timely. Keep up the good work dear.

    OdpovědětVymazat