úterý 10. listopadu 2015

SOKOLKA

Počáteční nadšení z házené u naší Bohyně vůbec nepolevuje, ba naopak. 
Věty typu, proč není trénink každý den, miluju házenou, já jsem se pro to narodila... u nás nejsou žádnou výjimkou. 
Musím se přiznat, že s tím mám trošku problém. 
Od dob, kdy jsem já zahřívala lavičku ve sportovní hale, se toho moc nezměnilo, dokonce ty dresy, v kterých Bohyně hraje, jsou ještě pořád stejné (zřejmě kvalitka:-)).  Jediné, co se změnilo, je že na zápasy se jezdí auty, během utkání se servírují domácí buchtičky, tatínci pomáhají stavět překážkové dráhy a maminky doplňují povinně/nepovinné výbavy ve Sportisimu. 
Dlouho jsem Bohyni kouzlo kolektivních sportů tajila, ale sílu školního náboru jsem nějak podcenila. Když přišla s letáčkem, že "sem chci chodit", už přes to nejel vlak. Nakonec se jí podařilo nás všechny zmotivovat a já teď nerada musim vzít zpět větu: "Toho bohdá nebude, aby naše rodina trávila společné víkendy ježděním po zápasech".
Jezdíme! Jezdíme s mírou, trénujeme s nadšením, nakupujeme ve Sportisimu, lepíme lajny, zmenšujeme chrániče, protože prostě Bohyni to baví až tak, že je schopná odejít na trénink bez batohu:-))).
  

PS: Spějme dál, za sokolským praporem. Silou lví, vzletem sokolím. Tužme se:-)!






























 





















































































































Foto: Lucky


26 komentářů:

  1. Mám pro Bohyni hluboké pochopení... také jsem, nejdřív házené a pak vlastně jakémukoli kolektivnímu sportu, permanentně propadávala...

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, buďte ráda za házenou. U nás jsou to mažoretky. Každý rok tiše doufám, že už se znovu nezapíše. Bohužel. Dospělo to do takové fáze, že jsem byla vyzvána, abych posílila rodičovský tým. No, při představě, že se někde producíruju v upnutém lesklém trikotu, kde je každá nedokonalost tuplem vidět, jsem s díky odmítla.
    Je vidět, že i Šušu našla v házené zalíbení :-) Krásný den! Petra z hájenky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šušu je zalíbená až do dna pytlíku s tyčinkama, pak okamžitě zdrhá ze střídačky:).
      PS. Tý jo, mažoretku bych asi fakt nevydejchala, zlatá házená - děkuju za připomenutí!!!
      Pa na hájenku♥

      Vymazat
  3. Holky jsou super, je vidět, že je to baví :-) Obě!
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet:-).
      Je to gang!!!

      Vymazat
  4. Luci zase ti to musim napsat ty tvoje holky jsou taaaaak nadherne!!!! Bohyne je absolutne fotogenicka a roste z ni takova slecna krasna a ma takove nejake charisma... fotky super... sportu zdar! Pa I.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to říkám pořád, že když nejsou hodný - jsou aspoň hezký:-D.

      Vymazat
  5. Holkám to moc sluší-viz.výš:)Víkendy v tělocvičně znám...s dcerou 5 let na basketu(pravidla mám v malíčku), 3 roky na volejbale - ale naštěstí byla malá tělocvična, tak rodiče moc chodit nemuseli a taky byla starší a 2 roky fotbal, to jsem viděla 2x..stačilo.Naštěstí už stačí jen posilovna a občas běh-a toho se jako rodič 20-leté klekanice účastnit už nemusím:))Ale ty roky v tělocvičnách byly vážně fajn-s rodičema jsme probrali kde co a stačili i fandit:)Tak hodně sportovních úspěchů a žádná zranění. Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tomu pomalu začínám přicházet na chuť:). Ty zranění raději nedomýšlím, házená je pěkně tvrdá, ale dneska jsme si objednali teplákovku Házená Sokol Písek za 800Kč - tak musí vydržet:-D!!!

      Vymazat
  6. Lucko, super fotky! Bohyni přeju, ať jí to vydrží co nejdéle. Takovýmhle svižným a pohotovým holkám jsem vždycky záviděla, jak dokázaly bojovat za kolektiv. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík:), ty židličky z první fotky toužim mít v předsíni!

      Vymazat
    2. Až je tam budeš mít, přijedu ti je závidět! :D

      Vymazat
  7. Hlavne ze ji to bavi! Ja si u toho naseho karatisty porad rikam, jen at mu to vydrzi co nejdyl! Takze SPORTU ZDAR!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Bohyně ví, co chce, a je skvělá! A to se musí podporovat. Rozumím Ti ale dokonale... ;-) Naše holky začaly hrát florbal - Mařence pan trenér dovolil hrát s Františkou za mladší děti, prototě stejně staré děti jsou o hlavu a víc větší a o deset a víc kilo těžší - a to není zrovna dobrá výchozí pozice pro začlenění do týmu... :-) Hele a fotky teda, zase nádherný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, zase dík:).
      Šušu se asi co nevidět taky zapojí, to už pak opravdu nebudu vědět kam dřív. Tak já se pokusím ji ještě víc vykrmit a třeba nám taky dovolí sourozenecké trénování. Zlatej panelák, kuličky, céčka a vybika do setmění...

      Vymazat
  9. Jsem taky zahřívač laviček. Obdivuji!

    OdpovědětVymazat
  10. Luciku,tak v těhle dresech jsem pred 25 lety začínala hrát i ja!!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Luciku,tak v těhle dresech jsem pred 25 lety začínala hrát i ja!!!!

    OdpovědětVymazat