čtvrtek 14. května 2015

TRAMTARARÁÁÁÁ

Baví mě hodně věcí. 
Možná se Vám zdá, že jsem nevyhraněná... Tak to se Vám nezdá, to teda jsem a jsem na to hrdá - jsem jasnej blíženec!
Ráda zkouším nové věci, zjednodušuju a vypichuju klady. Mám ráda hezký a praktický věci, který se mi někdy nedaří sehnat, a tak si je prostě podle svých představ vyrobim, nebo poprosim někoho šikovnýho v okolí (a nemusim chodit nikam daleko, jednoho "šikovnýho" mám hned po boku).
A když už si s tím vším lámu hlavu, až mě někdy pěkně bolí, je mi líto si to nechat jenom pro sebe. Mám toho v rukávu celkem dost, pořád jsem totiž s něčím nespokojená, pořád mi něco schází a pořád mi přijde, že většina věcí je zbytečně složitá, naprosto nepraktická a ještě ke všemu ošklivá. Jo, jsem vybíravá! Jestli jste taky, třeba Vás potěší, že jsem se konečně rozhoupala tomu dát nějaký směr a fazonku. Každý čtvrt rok, každé roční období se můžete těšit na limitovanou mini kolekci věcí, za které bych dala ruku do ohně:-).

PS: Je to na spadnutí!!!











































 https://www.pinterest.com/pin/52635889365875377/





14 komentářů:

  1. Tududududúúú, se těšim... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že to spadne brzy, protože jsem napnutá jak kšandy.

    OdpovědětVymazat
  3. ólalá...blížence pochopí zase jen blíženec:-) v hlavě mám nápadů a tužeb a snů a učení a dělání na tři životy. Na tvé kvartální minilimity se těším!

    OdpovědětVymazat
  4. To jsi psala o me?O:-) prijde mi ze je celkem dost blogerek blizencu. Asi to tk proste je. ;-). Fantazii mame slusnou...

    OdpovědětVymazat
  5. Tož já su kozoroh...ale jsem hodně nevyhraněná, hodně nespokojená, nejsem tvořivá, mám to složitější a nemám Jozu...těším se a jsem docela napjatá...

    OdpovědětVymazat
  6. Už se těším a vím, o čem mluvíš, jsem taky Blíženec- tak hezké brzké narozeniny...

    OdpovědětVymazat