neděle 28. června 2015

DÁMA

Pro "výzo" za dámu - to musí být.
U Olív jsem se dočetla, že vínová je IN. Óóó Ká, je to spíš náhoda, ale budeme se tvářit, že šaty v té barvě jsou naším záměrem. Kdeže jsou ty časy, kdy jsem sledovala módní trendy.  Teď zjistím, že je nějaká barva v módě, až když ji nosí všichni a už ji zas nechci nosit já:-).
Nejraději bych paní učitelce a družinářce snesla modré z nebe, ale budou se muset spokojit s něčím z Lucky LIMIT a největší odměnou pro ně určitě budou dva měsíce prázdnin.
Hned ze školy se jde pro rybičku:-(. Ano, čtete správně! PRO RYBIČKU!!! Pulec podlehl a my taky. Přesně pro naše účely už totiž někde (asi v Číně:-)) vypiplali rybičku, která je snem každého rodiče. Bety bojovnici (tak se fakt jmenuje), která nepotřebuje vzduchování a údajně přežije i nepéči dítěte. Tak uvidíme. Nerada dělám pokusy na zvířatech, ale v rámci motivace a odměny za úspěšné absolvování první třídy, no dobře...

PS: Bude se jmenovat Bella - jako ta holka ze Stmívání, přece?!







































































 Foto: Lucky


15 komentářů:

  1. ano, ano, beta rybička - bojovnice.. žije (!) u nás už 2 měsíce a drží! Teda máme dva kousky, neb mladší brácha chtěl samozřejmě stejnou :-) dobrá tedy.. vzduchování nepotřebuje, jíst pomálu, ale zato měním (!!) vodu každý týden :-) Jo a máme Bertu a Gertu! Tak rybičkám zdar!! pa a šaty jsou náádhernéé. Káťa P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý týden??? Já padam! To naše akvárko má snad tisíc litrůůůůůůůůůůůůůůů:-O.

      Vymazat
  2. Vychovatelky jsou alergické na označení družinářky...to je jen na okraj....;-) šaty krásné, na rybu se těším. Taky by se nám nějaká bezpéčová hodila :-D krásné léto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letim přepsat děkovnou kartičku - díkes:-)!
      PS. Bella si určitě zaslouží samostatný post, těš se....

      Vymazat
    2. No jo, nám paní vychovatelka už na úvodní třídní schůzce v první třídě říkala, že není družinářka... :-) A na Bellu jsem teda zvědavá!

      Vymazat
  3. Myslím, že bojovnice byl Melichar. I když nevím, moji péči-nepéči tak nějak...nepřežil... Každopádně držím pěsti! Šaty jsou krááásný! Já jsem myslela, že se nosí fialová...Nebo už ne? Já nosím pořád vínově červenou. Takže jsem asi byla out a teď už jsem zase in:) Ještěže je mě to celkem jedno. Zdravím! Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla ve čtrnácti bordó paleto po starší ségře, vidim to jako dnes. Teď se tomu říká odstín marsala, ale vypadá to pořád stejně. O fialové nic nevim!
      PS: I ta zamluvená ryba je taková červená:-).

      Vymazat
  4. Tak to má noblesu!!!

    Překrása.

    OdpovědětVymazat
  5. Lucko, tleskám !!!!
    Na dnešní době mě strašně mrzí prosazování neformálnosti v takové dny, když někdo přijde na promoci v žabkách, do Národního divadla v tílku od vody, na pohřeb své maminky ve špinavých džínách...rozhodně nejsem škrobená, nejsem upjatá, jsem hodně ujetá...Bohyně bude za bohyni a její máma má u mě bodík....

    OdpovědětVymazat
  6. 1*? Děkuji, dám doma podepsat:-).

    OdpovědětVymazat
  7. Svědectví o tom, jak jsem obdržel svou naprogramovanou prázdnou kartu atm, abych mohl vybrat maximálně $5,000 denně.

    Chtěl bych bez výhrad doporučit spolupráci s ATM GENIUS LINKS, jmenuji se Rodriguez Puyol. Programovaná prázdná bankomatová karta již není novinkou ani novým trendem. Byl jsem zdráhavý při nákupu této prázdné bankomatové karty všechno kvůli tomu, co jsem o něm slyšel online, všechno se zdá být příliš dobré, aby to byla pravda, ale byl jsem přesvědčen a šokován, když můj přítel na mém pracovišti jsem dostal od ATM GENIUS LINKS naprogramovanou prázdnou bankomatovou kartu a dnes jsme oba potvrdili, že to opravdu funguje, bez prodlení jsem to udělal. Od té doby jsem z Programované bankomaty dokázal vydělat $5,000 dolarů denně. Jsem tak nadšená, že od chvíle, kdy jsem si objednala a zaplatila za doručení Programované bankomaty, nedostala jsem se scammed a teď jsem byla schopna zařídit svůj život pomocí této Programované bankomaty, nyní vlastním dům a firmu laskavě je kontaktujte ještě dnes a získejte další dotazy a osvícení prostřednictvím e-mailu: atmgeniuslinks@gmail.com nebo WhatsApp +1-781-656-7138.

    Vaše spokojenost je na místě Cíl a vaše práce s nimi bude mít dobrou zkušenost, laskavě je kontaktujte dnes a získejte další dotazy a osvícení prostřednictvím e-mailu: atmgeniuslinks@gmail.com nebo WhatsApp +1-781-656-7138.

    OdpovědětVymazat