úterý 23. června 2015

HATMATILKA

Šušu říká Bohyni ŤÁŤA.
Jméno Matylda pro ni asi bude ještě dlouho logopedickým oříškem, ale my jí stejně málokdy řekneme jinak než Máťa, tak je to tak nějak přirozený. Ťáti jsou taky všechny holčičky v Matyldině věku a vzhledem k tomu, že táta a všichni pánové jsou TÁTA - máme doma veselo.
Ale havně, že se domluvíme, že:-)?




Foto: Lucky

 

11 komentářů:

  1. Takové malé roztomilé prdelce / na tu se nejde ani vytočit ?/ bych odpustila cokoliv i toho ŤaŤu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loupne okem, hodí kudrlinou a nejde se na ní zlobit. Co z ní bude:-D....

      Vymazat
    2. I tyto zbraně každá pořádná ženská potřebuje, takže bude z ní kus...mohla by se dát na diplomacii...

      Vymazat
  2. Pekné meno, Matylda je moja obľúbená knižka od Ronalda Dahla...
    Tvoja Šušu je zlatý brmbolček...moc !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Známe, čteme, milujeme....A film/pohádku - vidělas?

      Vymazat
    2. Úplne fantasticky nafilmované, tú hudbu, keď si robila lievance som mala ako zvonenie :-) a to dievčatko, predstaviteľka toho veku bola veľmi autentická ...a tá riaditeľka !

      Vymazat
  3. :-) Sára říká Šimonovi "Mimí" (Šimí) nebo Mimonek.

    OdpovědětVymazat
  4. ...nádherný příspěvek ... zavzpomínala jsem si... Náš Jája jako malý též rád vymýšlel slova...upřimně dělá to dodnes a je mu 20 :-) Věrka

    OdpovědětVymazat
  5. Svědectví o tom, jak jsem obdržel svou naprogramovanou prázdnou kartu atm, abych mohl vybrat maximálně $5,000 denně.

    Chtěl bych bez výhrad doporučit spolupráci s ATM GENIUS LINKS, jmenuji se Rodriguez Puyol. Programovaná prázdná bankomatová karta již není novinkou ani novým trendem. Byl jsem zdráhavý při nákupu této prázdné bankomatové karty všechno kvůli tomu, co jsem o něm slyšel online, všechno se zdá být příliš dobré, aby to byla pravda, ale byl jsem přesvědčen a šokován, když můj přítel na mém pracovišti jsem dostal od ATM GENIUS LINKS naprogramovanou prázdnou bankomatovou kartu a dnes jsme oba potvrdili, že to opravdu funguje, bez prodlení jsem to udělal. Od té doby jsem z Programované bankomaty dokázal vydělat $5,000 dolarů denně. Jsem tak nadšená, že od chvíle, kdy jsem si objednala a zaplatila za doručení Programované bankomaty, nedostala jsem se scammed a teď jsem byla schopna zařídit svůj život pomocí této Programované bankomaty, nyní vlastním dům a firmu laskavě je kontaktujte ještě dnes a získejte další dotazy a osvícení prostřednictvím e-mailu: atmgeniuslinks@gmail.com nebo WhatsApp +1-781-656-7138.

    Vaše spokojenost je na místě Cíl a vaše práce s nimi bude mít dobrou zkušenost, laskavě je kontaktujte dnes a získejte další dotazy a osvícení prostřednictvím e-mailu: atmgeniuslinks@gmail.com nebo WhatsApp +1-781-656-7138.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj kluci!!! Mám svou loajalitu. Moje prázdná bankomatová karta může vybrat 5 000 $ za den. Dostal jsem to od pana Georga minulou středu a teď mám volných 10 000 eur. Karta vybírá peníze z jakéhokoli bankomatu a nemá žádné jméno ani sledování a teď mám dost peněz pro sebe a své 4 děti. Jsem opravdu rád, že jsem potkal pana Georga, protože už jsem potkal dva lidi a vzali mi peníze, aniž by věděli, že jde o podvod. Ale teď jsem šťastný. Pan Georg poslal kartu přes DHL a já ji obdržel do dvou dnů. Kupte si ho hned teď. Podívejte, je distribuován na pomoc lidem, i když je to nelegální, ale pomáhá to hodně a nikdo se nikdy nenechá chytit. Karta funguje ve všech zemích světa. Pospěšte si a odešlete e-mail na adresu georgbednorzhackers@gmail. SMS, volání nebo WhatsAp: +1(262)355-8285 Další nabízené služby byly: klonování bankomatových karet
    Bitcoin Card ATM Hack s malwarem
    Obnovte ztracenou nebo odcizenou kryptoměnu
    Hackujte převody Western Union, převody MoneyGram, bankovní převody, převody PayPal, převody peněz v aplikaci
    Obnovte hacknuté sociální sítě: Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, Gmail, Yahoo mail a webové stránky.

    OdpovědětVymazat